Max Verstappen wint race, concurrent haalt finish niet

Loading

Max Verstappen heeft de Grand Prix van Azerbeidzjan gewonnen. De Nederlander reed het grootste deel van de race vooraan en kwam dus ook als eerste over de finish. Een van de grootste concurrenten van Verstappen, Charles Leclerc, had een mindere dag. Zijn auto hield er tijdens de race mee op. Hij haalde de finish dus niet. Naast Verstappen op het podium staat zijn teamgenoot Sergio Pérez. De Mexicaan werd tweede. De Britt George Russell eindigde op de derde plek WK Door de overwinning heeft Verstappen een grotere voorsprong in het WK-klassement. De Nederlander staat met 150 punten bovenaan, gevolgd door…

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!