Verstappen: 'Even niet denken aan gevecht om WK-titel'

Voor de tweede keer in drie races ging het fout voor Max Verstappen. De wereldkampioen van het vorige Formule 1-seizoen moest in Australië zo"n twintig rondes voor het einde zijn auto noodgedwongen aan de kant zetten. Hij moest zelfs nog even met een brandblusser in de weer om zijn vlammende bolide te blussen. Een hard gelag voor de Nederlander, die zich de start van het nieuwe seizoen ongetwijfeld heel anders had voorgesteld. Bij de eerste race van het seizoen in Bahrein viel Verstappen uit met een niet goed werkende brandstofpomp, in Saudi-Arabië won hij, maar in Australië ging het dus…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head