Verstappen toont suprematie in Imola, WK-leider Leclerc na fout zesde

Nadat de safety car van de baan was verdwenen, pakte Leclervrij snel een plek terug door Norris in te halen. Verstappen leidde op dat moment comfortabel. Na 19 ronden dook Pérez de pits in, gevolgd door vrijwel de rest van het veld. Ook Verstappen en Leclerwisselden van banden, waarbij de Ferrari-coureur voor Pérez op de baan kwam. Toch kon de Monegask zijn plek niet vasthouden, omdat de Mexicaan meer temperatuur in zijn banden had. Hamilton op een ronde Het circuit begon op te drogen en Verstappen beschikte over een marge van 7 seconden op Pérez, met in zijn kielzog Leclerc.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head