De Vries kritisch op zichzelf: 'Was in sommige fases nog niet goed genoeg'

19 mrt 2023 om 21:14Update: 7 minuten geledenNyck de Vries eindigde zondag in Jeddah net als bij zijn eerste race in Bahrein op de veertiende plek. De Nederlander was redelijk tevreden, maar zag nog genoeg verbeterpunten."Ik vond dat ik niet voldoende kon aanvallen", zei de 28-jarige De Vries bij Viaplay. "Op zich was de snelheid niet slecht, maar ik kon niet snel genoeg mijn posities pakken en kwam vast te zitten in vuile lucht. Onze concurrenten Williams en Haas hebben een heel hoge topsnelheid. Dan is het extreem moeilijk om ze voorbij te komen."De Vries was als achttiende gestart en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head