Formule 1-coureurs worden niet graag herinnerd aan raketinslag in Jeddah

16 mrt 2023 om 17:30Update: 38 minuten geledenDe Formule 1 is dit weekend teruggekeerd in Jeddah, de Saoedische stad die een jaar geleden tijdens het Grand Prix-weekend werd getroffen door een raket. Destijds zorgde dat bijna voor het afgelasten van de race, maar dat kregen de coureurs niet voor elkaar. Een jaar later wordt niet iedereen er graag aan herinnerd."Ik ga er niet op reageren", antwoordde Valtteri Bottas donderdag stellig op de vraag hoe het is om een jaar na dato terug te keren. De Fin benadrukte dat hij het circuit leuk vindt, maar verdere toevoegingen waren volgens hem overbodig.Zonder…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head