Formule 1 is volgens FIA-voorzitter niet alleen voor zak geld over te nemen

23 jan 2023 om 19:14Update: een uur geledenVolgens de internationale autosportfederatie FIA is de Formule 1 niet alleen voor een grote zak geld te koop. Dat zegt voorzitter Mohammed Ben Sulayem maandag. Onlangs probeerden Saoedische investeerders de rechten van de koningsklasse van de autosport voor 20 miljard dollar (18,4 miljard euro) te kopen."Als hoeders van de autosport is de FIA, een organisatie zonder winstoogmerk, voorzichtig met de vermeende opgeblazen prijskaartjes van 20 miljard dollar die aan de Formule 1 worden gehangen", meldt Ben Sulayem, afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten, op Twitter."Elke potentiële koper wordt geadviseerd zijn gezonde verstand te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head