Formule 1 roept fans met campagne 'Drive It Out' op meer respect te tonen

De Formule 1 heeft zaterdag in een gezamenlijk statement opgeroepen tot meer respect. De campagne heet "Drive It Out" en wordt ondersteund door alle coureurs, evenals directeur Stefano Domenicali en Mohammed Ben Sulayem, de voorzitter van autosportfederatie FIA. "We zijn verenigd in onze wens om alle soorten misbruik binnen de sport waar we van houden te voorkomen en we roepen de hele Formule 1-familie op om zich bij ons aan te sluiten", schrijft de Formule 1 in een verklaring.In een videoboodschap, die de teams zaterdag allemaal om 10.00 uur publiceerden, roepen alle coureurs gezamenlijk op tot vereniging van de Formule…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head