Formule 1 zoekt geen vervanger voor China, kalender van 2023 telt 23 races

De Formule 1-kalender van 2023 telt definitief 23 races. Oorspronkelijk zouden dat er 24 zijn, maar begin december werd de Chinese Grand Prix definitief geschrapt. De organisatie van de koningsklasse zou op zoek gaan naar een vervanger, maar dinsdag meldt ze dat alle data blijven staan en de kalender nu vastligt.China zou op 16 april de vierde Grand Prix van het seizoen zijn. Doordat de organisatie de vrijgekomen plek niet invult, is er nu een flink gat op de kalender. Tussen 2 april (Australië) en 30 april (Azerbeidzjan) is er geen race.De strenge coronamaatregelen in China waren aanleiding om de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head