Latifi stunt met snelste tijd in natte slottraining Hongarije, Verstappen vierde

Nicholas Latifi heeft zaterdag verrassend de snelste tijd geklokt in de slottraining voor de Grand Prix van Hongarije. Max Verstappen reed de vierde tijd in de Red Bull op het kletsnatte asfalt van de Hungaroring. Charles Leclerwerd tweede in de Ferrari. Voor de training van start ging in Hongarije begon het al hard te regenen in Boedapest, en dat ging door tot halverwege de training. Langdurig werden de beste tijden daarom gezet met de regenbanden. Leclerwas daarop lang de snelste, terwijl Verstappen het blauwe regenrubber helemaal niet probeerde en binnenbleef.Pas in de slotfase droogde de baan echt op en kwam…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head