Leclerc crasht in GP Frankrijk en krijgt nieuwe dreun in titelstrijd met Verstappen

Charles Lecleris zondag tijdens de Grand Prix van Frankrijk in leidende positie uitgevallen. De Monegask had net een langdurige aanval van Max Verstappen afgeslagen, toen hij in bocht 11 de controle over zijn Ferrari verloor en in de bandenstapels klapte. Verstappen had op dat moment al een pitstop gemaakt, terwijl Leclernog een paar ronden doorging. In bocht 11 brak de achterkant uit en spinde zijn Ferrari van de baan.De Monegask schreeuwde hard van frustratie, maar kon verder ongedeerd uitstappen. Hij klaagde dat zijn gaspedaal bleef hangen, een probleem dat Leclerin Oostenrijk ook al plaagde.Verstappen nam de leiding over, omdat veel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head