Leclerc gaat rijstijl niet aanpassen na kostbare crash in Frankrijk

Charles Lecleris ook na zijn kostbare crash in de Grand Prix van Frankrijk niet van plan om zijn agressieve rijstijl aan te passen. De Ferrari-coureur, die vorige week in leidende positie van de baan schoot, vindt juist dat hij de auto steeds beter onder controle krijgt. "Mijn rijstijl heeft me in de meeste races dit seizoen juist geholpen. Ik ga daar niks aan veranderen", zei de 24-jarige Leclerdonderdag tegen Sky Sports in Boedapest, waar komend weekend de Grand Prix van Hongarije op het programma staat.Leclerbewees zichzelf afgelopen zondag een slechte dienst op Circuit Paul Ricard. De Monegask verloor in bocht…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head