Sainz krijgt zeker tien plaatsen gridstraf in Frankrijk voor nieuwe onderdelen

Carlos Sainz weet al dat hij bij de Grand Prix van Frankrijk zondag een gridstraf van zeker tien plaatsen moet incasseren. Waarschijnlijk start de Spanjaard zelfs helemaal achteraan. Het is het gevolg van de brand in zijn Ferrari in Oostenrijk. Sainz viel op de Red Bull Ring uit, nadat het flink was misgegaan onder zijn motorkap. Al brandend zette hij de Ferrari aan de kant, waar het vuur nog even woedde en veel schade wist aan te richten.De Ferrari-coureur zat met zijn meeste motoronderdelen al aan de limiet en krijgt in ieder geval een nieuwe batterij voor zijn hybride systeem…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head