Verstappen schrikt niet van gat naar Ferrari: 'We probeerden wat dingen uit'

Max Verstappen was vrijdag na afloop van de beide trainingen op Paul Ricard niet geschrokken van het gat naar de Ferrari-coureurs. De Nederlander gaf ruim een halve seconde toe op de snelste tijd van Carlos Sainz. "De balans was nog niet waar we op hoopten, maar we hebben ook wat dingen uitgeprobeerd", vertelde de 24-jarige Verstappen in de paddock van Paul Ricard."De tweede vrije training was iets moeilijker voor ons. In de lange run zag het er iets beter uit, maar de banden worden erg heet en daardoor is het moeilijk inschatten waar we precies staan. We weten in ieder…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head