Verstappen ver achter Ferrari's in tweede training Frankrijk

Max Verstappen heeft vrijdag in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk de derde tijd geklokt. De WK-leider kwam ruim een halve seconde tekort op de snelste ronde van Ferrari-coureur Carlos Sainz. Charles Leclerreed de tweede tijd, op een tiende van zijn teamgenoot. De tweede vrije training draait minder om snelheid over een ronde, en wordt meer gebruikt voor zogenaamde longruns. Dat zijn racesimulaties, waarbij de coureurs kijken hoelang de banden meegaan.Toch probeerde Verstappen zich ook nog te focussen op de kwalificatie. Daarbij was het verschil met de Ferrari"s flink. Sainz klokte een 1.32,527, terwijl de Nederlander…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head