Williams stelt Mercedes-strateeg James Vowles aan als nieuwe teambaas

13 jan 2023 om 13:24Update: een uur geledenJames Vowles is de opvolger van Jost Capito als teambaas van Formule 1-team Williams. De Engelsman komt over van Mercedes, waar hij als strateeg de succesjaren meemaakte van onder anderen Lewis Hamilton.Williams maakte eind 2022 bekend dat Capito zou vertrekken, net als technisch directeur François-Xavier Demaison. Het team nam dat besluit na slechte resultaten. De renstal eindigde afgelopen seizoen als laatste in het constructeurskampioenschap.De 43-jarige Vowles leverde sinds de oprichting van het Mercedes-team in 2010 een belangrijke bijdrage aan de successen. Hij was verantwoordelijk voor de strategie tijdens alle kampioenschappen die de renstal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head