24H Daytona – Klinkende overwinning voor Helio Castroneves; geen glorie voor Renger van der Zande

DAYTONA BEACH - Helio Castroneves wist de Meyer Shank Racing Acura ARX-05 met Nr60 in de laatste dertig minuten vooraan het veld te houden om daarmee op zondag samen met zijn teamgenoten Tom Blomqvist, Oliver Jarvis en Simon Pagenaud de overwinning te pakken in de 60e Rolex 24 At Daytona. De overwinning leidde tot Castroneves" kenmerkende feestelijke viering door het beklimmen van het hek, dat hem zo beroemd maakte tijdens vier Indianapolis 500-overwinningen. "Het klinkt clich, maar het draait allemaal om erin geloven," zei Castroneves na afloop. “Ik geloof in hen, zij geloven in mij. Dit is precies wat er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head