24H Le Mans VIRTUAL – LIVESTREAM met Romain Grosjean, Beitske Visser en Felipe Drugovich, Verstappen uitgevallen

Max Verstappen streed dit weekend om de titel in de virtuele 24 uur van Le Mans. De wereldkampioen Formule 1 van 2021 en 2022 is actief voor Team Redline en deelde de auto met Luke Browning, Jeffrey Rietveld en Diogo Pinto. In de nachtelijke uren ging het mis voor de #1-bolide van Team Redline. Connectieproblemen gooide roet in het eten voor de tweevoudig wereldkampioen, hij kon niet verder. Daarnaast doen onder andere ook F2-kampioen Felipe Drugovich, F3-kampioen Victor Martins, Romain Grosjean en Beitske Visser mee. De wedstrijd is op verschillende manier te bekijken. Je kunt de wedstrijd via Eurosport bekijken,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head