Alexander Albon hoopt in Jeddah meer te weten te komen over de Williams FW45

Alexander Albon komt komend weekend in actie op het Saudische stratencircuit van Jeddah. De Williams-coureur scoorde twee weken geleden tijdens de openingsrace in Bahrein direct punten en hoopt dit in Saoedi-Arabië te herhalen. "Jeddah is een heel leuk straatcircuit en ik kijk er naar uit, maar het is een van die circuits waar vertrouwen erg belangrijk is en je moet opbouwen om het weekend door te komen", vertelt Albon. "Op papier is het een baan die misschien iets beter bij ons past dan Bahrein, dus we zullen zien als we er eenmaal zijn." Albon benadrukt dat een ander circuit dan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head