AlphaTauri heeft nieuws over FIA-crashstest AT04

De Formule 1-teams zijn na de kerstvakantie weer keihard aan de slag voor het nieuwe Formule 1-seizoen en maken zich op voor de onthulling van hun nieuwe auto. De teams presenteren de auto’s begin februari en testen drie dagen lang in de zandbak van Bahrein. Voordat de teams aan de start mogen verschijnen moeten de auto’s voldoen aan de crashtests van de FIA en de nieuwe auto van Nyck de Vries, de AlphaTauri AT04 heeft deze test doorstaan. Op sociale media maakte het team uit Faenza met een kort, maar krachtige boodschap bekend dat hun nieuwe bolide de crashtests heeft…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head