Aston Martin onderzoekt de mogelijkheden voor ontwikkeling van een eigen F1-krachtbron

Aston Martin onderzoekt de haalbaarheid van het creren van hun eigen Formule 1-krachtbron voor het seizoen 2026, wanneer er andere motorvoorschriften van kracht worden. De eigenaar van het team, Lawrence Stroll investeert veel in het team, onder andere met de bouw van een nieuwe geschikte fabriek die een nieuwe windtunnel en simulator zal huisvesten, terwijl hij probeert het team om te vormen tot een team van kampioenschapsformaat. Aston Martin maakt momenteel gebruik van de Mercedes-krachtbron, daarnaast neemt het team ook de versnellingsbakken en achterwielophangingen af van Mercedes. Maar in de toekomst wil technisch directeur Andrew Green dat ze het alleen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head