Cadillac bevestigt dubbel programma F1 en LMDh: “We zijn ook super blij met de mogelijkheid”

Cadillac kondigde recent samen met moederbedrijf General Motors een samenwerking met Andretti Global aan. Het doel is om met het partnerschap toe te treden tot de Formule 1. Volgens vice-president van Cadillac, Rory Harvey loopt het LMDh-project van de autofabrikant hierdoor geen gevaar. De Amerikaan zegt dat de beide projecten parallel aan elkaar blijven lopen. “Nee, we zijn ook super blij me de mogelijkheid”, aldus Cadillac wereldwijde vice-president Rory Harvey over een F1- en LMDh-programma die parallel lopen. “Het proces zit nog in de zeer vroege fase. We kijken naar het indienen van een Expressie van Interesse. Vanuit ons oogpunt,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head