Cadillac toont kleuren van V-LMDh: Renger van der Zande in goudkleurige raceauto

Cadillac heeft de liveries van haar V-LMDh-raceauto’s voor de 24 uur van Daytona onthuld. De auto’s worden gekenmerkt door de kleuren van de V-series op de achterkant van de auto. Chip Ganassi gaat rijden met een goud- en blauwkleurige auto, terwijl de auto van Action Express met de rode kleur van haar sponsor gaat rijden. De blauwe Cadillac met het nummer 2 gaat in de FIA World Endurance Championship rijden, de goudkleurige auto blijft in het IMSA-kampioenschap rijden. Dat betekent dat Renger van der Zande en Sebastien Bourdais, die in Daytona Scott Dixon aan hun zijde krijgen, het komend jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head