Carlos Sainz opgetogen door fanatieke Tifosi in Fiorano

De coureurs van Ferrari kwamen afgelopen week in actie op het circuit van Fiorano, daar deelde Robert Schwartzam, Charles Leclerc en Carlos Sainz de SF71H uit 2018. Dat deed men onder toeziend oog van de traditioneel fanatieke Tifosi. Voor Carlos Sainz laat weten te hebben genoten van de fans. Zoals elk seizoen trapt het team van Ferrari het jaar af op haar eigen circuit. In eerste instantie zouden de Italianen testen met de 2021-wagen, maar door onduidelijkheid tussen het team en de FIA besloot het team toch in actie te komen met de 2018-wagen. Bij een test op het thuiscircuit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head