Charles Leclerc haalde de eindstreep op het nippertje: “Er is iets mis met de motor”

Ferrari won zondag hun eerste race sinds 2019 en dat werd groots gevierd, Charles Leclerc won de race voor zijn teamgenoot Carlos Sainz. Een dag eerder veroverde hij al de pole position en wist, na een stevig gevecht met Max Verstappen, deze positie te behouden. Op het Bahrain International Circuit ging het in 2019 helemaal mis voor Leclerc. Ook toen pakte de Monegask pole position, hij domineerde de wedstrijd zelfs. Hij leek hard op weg naar zijn eerste Formule 1-overwinning, maar een paar ronden voor het einde ging het mis. De Ferrari-krachtbron begon te haperen, hij riep: er is iets…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head