Charles Leclerc, Pierre Gasly en Esteban Ocon bezoeken NBA-wedstrijd in Parijs

Pierre Gasly en Esteban Ocon rijden komend seizoen beide voor het Franse team van Alpine. Een gehele Franse line-up. Daarnaast rijdt ook de Monegaskische Charles Leclerc voor het team Ferrari, de drie coureurs met een Franse achtergrond bezochten met z’n drieën een NBA-wedstrijd in Parijs en dat trok veel bekijks. De coureurs waren in Parijs voor een wedstrijd van de Detroit Pistons en de Chicago Bulls. De drie F1-coureurs trokken veel bekijks van fans en de aanwezige media. Ocon maakte op TikTok zelfs een toespeling op het verleden, want de drie coureurs kennen elkaar al een hele tijd.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head