Charles Leclerc wil revanche: “In 2022 hebben we het niet gehaald, maar ik ben van plan om het dit jaar te doen”

Charles Leclerc kende in 2022 een seizoen vol ups-and-downs. De Monegask won twee van de eerste drie races in de ijzersterke Ferrari F1-75, maar al snel ging het bergafwaarts waarna het kampioenschap uit zijn vingers zag glippen. In 2023 hoopt de Ferrari-coureur sterker terug te komen na een mislukte zoektocht naar zijn eerste titel in de Formule 1. Ferrari begon als een speer aan het 2022-seizoen, Leclerc kon maximaal profiteren doordat het team van Red Bull kampte met flinke betrouwbaarheidsproblemen. Na drie races had Max Verstappen al een achterstand van 46 punten op de Monegask, daar was aan het einde…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head