Christian Horner blij met terugkeer van Daniel Ricciardo: “We zijn blij dat we weer met hem mogen samenwerken.”

Onlangs werd bekend dat Daniel Ricciardo volgend seizoen terugkeert op het oude nest; Red Bull. De Australische coureur gaat daar taken vervullen als derde coureur. Teambaas Christian Horner is maar wat blij dat hij de ervaren coureur weer mag verwelkomen bij het team. De afgelopen twee seizoen reed Ricciardo voor het team van McLaren. De prestaties vielen echter erg tegen, daarom maakte het Britse team vlak voor de Grand Prix van België bekend om het contract van Riccardo open te breken. Hij wordt volgend jaar vervangen door zijn landgenoot Oscar Piastri. Eerder versprak Dr. Helmut Marko zich al over de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head