Christian Horner optimistisch: “We hebben een fantastische basis gelegd”

Christian Horner kende een succesvol jaar met Red Bull. Het team won zowel de titel bij de coureurs- als constructeurs en brak daarmee volledig door de dominantie van het Mercedes-team, door voor het eerst sinds jaren weer beide titels op te eisen. De teambaas is zich bewust van de rol die Max Verstappen speelde binnen zijn organisatie en hij kijkt dan ook heel tevreden en een soort van dankbaar terug op het afgelopen jaar. “Hij heeft een grote hoeveelheid natuurlijk talent”, aldus Horner tegen Total Motorsport, over Verstappen. “Hij is erg vastberaden en zet het team en zichzelf onder druk.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head