Daniel Ricciardo gist in het rond: “Zaterdag ziet er droog uit, dus dat zal weer helemaal anders zijn”

Voor het eerst in drie jaar is de Formule 1 terug op het legendarische circuit van Suzuka. Op vrijdagochtend werden de eerste twee vrije trainingen verreden onder kletsnatte omstandigheden. Ook voor Daniel Ricciardo was het al weer eventjes geleden dat hij had gereden op het Japanse circuit. De omstandigheden waren verraderlijk en enige voorzichtigheid was gewenst. Ricciardo reed in de twee trainingen gecombineerd slechts zeventien rondjes. Hij moest genoegen nemen met de twaalfde en zeventiende positie. "Het was leuk om weer op deze baan te zijn", vertelt de altijd goedlachse Australir. "De omstandigheden waren glad maar het ging eigenlijk wel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head