De FIA weigerde mee te werken aan idee Colton Herta: “Wij keurden het goed, maar kregen geen…”

De FIA heeft Colton Herta geen permissie gegeven om in andere junior categorieën in Amerika te rijden, om op die manier voldoende punten te halen voor zijn superlicentie, zodat hij zijn debuut in de Formule 1 kon maken. Dat beweert Scott Goodyear, de directeur van de Amerikaanse F3- en F4-competitie. De Amerikaan werd gelinkt aan een stoeltje bij AlphaTauri. In de IndyCar reed Herta 32 punten bij elkaar voor de superlicentie, waar er 40 nodig zijn om een stap naar de Formule 1 te maken. Red Bull probeerde de FIA nog te overtuigen om toch de licentie te verstrekken, maar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head