De Formule 1 maakt zich op voor een Grand Prix in Londen: “We hebben de voorstellen besproken”

De Formule 1 groeit en groeit, er lijkt geen rem te staan op het succes van de sport. Grands Prix schieten als paddenstoelen de grond uit en ook de Britse hoofdstad Londen lijkt interesse te hebben in een Grand Prix. Er ligt nu een concreet plan op tafel om een Grand Prix te organiseren bij de Royal Docks. Het zou hier gaan om een stratencircuit dat deel uitmaakt dat een ontwikkelingsplan van de stad. Het zogenoemde LDN Collectieve en Dar hebben een plan gepresenteerd inclusief de lay-out die ze voor ogen hebben. Het circuit moet 22 bochten tellen en is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head