Eindelijk, Lewis Hamilton verschijnt op de social media: “Ik ben weggeweest, nu ben ik terug!”

Te midden van een hoop speculaties over zijn toekomst omdat Lewis Hamilton sinds half december in het openbaar of op de social media niets meer van zich heeft laten horen, heeft de zevenvoudig wereldkampioen nu toch geluid gegeven’. Op 5 februari plaatste hij een bericht op Instagram met de veelzeggende titel: "Ik ben weggeweest, nu ben ik terug." Ridderorde ontvangen Het enige moment dat we na de Grand Prix van Abu Dhabi iets van hem vernamen was toen hij zich op Windsor Castle meldde, om daar van Prins Charles een ridderorde te ontvangen. Nadat hij die ridderorde in ontvangst had…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head