Emerson Fittipaldi verwacht sterk Ferrari: “Ferrari werkt al veel langer aan het nieuwe seizoen”

Het duurde even, maar voor het eerste sinds 2012 werden Formule 1-fans afgelopen seizoen getrakteerd op een titelgevecht dat duurde tot de laatste race tussen rijders van verschillende teams. Samen vochten ze het hele jaar en haalde het beste en slechtste in elkaar naar boven, Lewis Hamilton, Max Verstappen, Mercedes en Red Bull. Kan Ferrari zich mengen in deze strijd? Het was tot de laatste ronde van de laatste race onzeker wie er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor zou gaan. Het werd uiteindelijk Verstappen. De titelstrijd kon voor de teams eigenlijk niet slechter lopen qua timing, met een gigantische regelwijziging…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head