Ex-Mercedes aerodynamicus onthult de geheimen van de baanbrekende Ferrari F1-75

Het Italiaanse Formule 1-team Scuderia Ferrari liet vorige week zijn nieuwe auto zien, de F1-75. Het team deed vervolgens een shakedown-filmdag met de auto op de Fiorano-testbaan. En aansluitend hierop onthulde een ex-Mercedes F1 aerodynamicaspecialist de geheimen van de Ferrari met een diepgaande analyse. In tegenstelling tot sommige teams die digitale weergaven van vroegere versies of de gebruiken, onthulde het Ferrari F1-team de kleurstelling en de nieuwe 2022-auto op wat lijkt op de daadwerkelijke auto. Meteen lijkt de auto er ongelooflijk anders uit te zien, en sommigen noemen het unieke ontwerp zelfs baanbrekend, aldus een bericht van TheJudge13. Het is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head