Fernando Alonso over de ontwikkeling van de Alpine F1-auto voor 2023: “We hebben een beetje van alles nodig”

Fernando Alonso is van mening dat Alpine hun 2023 Formule 1-auto niet in gevaar moet brengen met het doorontwikkelen van hun huidige A522, aangezien hun middelen beperkt zijn. Alpine heeft dit seizoen goed werk geleverd met hun auto onder de nieuwe reglementen, aangezien de roze en blauwe auto flitsen van pure snelheid heeft laten zien, afhankelijk van het circuit, maar hun betrouwbaarheid was verre van ideaal, vooral met Fernando Alonso aan het stuur, die zich momenteel op de tiende plaats in het rijdersklassement heeft weten te nestelen. Middellange en lange termijn "Voor ons is het meer een programma voor de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head