Ferrari gewaarschuwd: “Ieder team zou graag de diensten van Charles willen hebben”

Volgens FE-coureur Sam Bird heeft Ferrari de waarschuwingen gekregen dat zowel Red Bull als Mercedes Charles Leclerc graag zouden willen vastleggen. De Monegask kon het gevecht met Max Verstappen dit jaar niet volhouden na een reeks van fouten door zowel hemzelf als het team. Leclerc zou daarover ook tegen voormalig teambaas Mattia Binotto zijn uitgevallen gedurende het seizoen. Mocht 2023 niet het jaar voor de coureur worden, kan hij zomaar om zich heen gaan kijken. “Ieder team zou graag de diensten van Charles Leclerc willen hebben”, zegt Bird in de BBC-podcast The Chequered Flag. “Natuurlijk willen ze dat. Wat ik…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head