Ferrari haalt uit naar Christian Horner en Toto Wolff vanwege het ontslag van Michael Masi

Michael Masi werd ontslagen na een controversieel besluit in december. Ferrari-baas Mattia Binotto heeft Michael Masi gesteund na een controversile beslissing die hij in december onder grote druk nam en daarmee Christian Horner en Toto Wolff aangevallen. De teambazen van Red Bull en Mercedes waren verwikkeld in een sage waarin Wolff en zijn mannen een beroep deden op de manier waarop het resultaat in de Grand Prix van Abu Dhabi er gekomen was. Ferrari teambaas Mattia Binotto: "Zeker, ik denk dat als je zulke beslissingen neemt, je altijd onder grote druk staat in het heetst van de strijd" De hele…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head