Ferrari onthult line-up voor LM-Hypercar; één van de 6 stoeltjes voor ex-F1-coureur Antonio Giovinazzi

Ferrari heeft de line-up voor haar LMH-auto in het FIA World Endurance Championship onthuld. Voormalig F1-coureur Antonio Giovinazzi is een van de zes coureurs die in één van de twee Ferrari 499P gaat plaatsnemen. Andere bekende namen zijn de GTE-wereldkampioenen James Calado en Alessandro Pier Guidi. Het drietal neemt plaats in de AF Corse auto met het startnummer 51. De andere auto met het nummer 50 wordt bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina. “Het debuut met de 499P is voorbestemd om in de geschiedenis te komen van het steigerende paard en het is voor mij een eer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head