Ferrari-teambaas Vasseur ziet ruimte voor verbetering: “Beeld op zwakke en sterke punten”

Frederic Vasseur begint in Saoedi-Arabië aan zijn tweede weekend als teambaas voor het team van Ferrari. Hij spreekt zich voorafgaand aan het weekend in Jeddah uit over de prestaties van het team van in Bahrein, de gridstraf voor Charles Leclerc en de updates waar Ferrari mee komt. Het openingsweekend in Bahrein verliep naar wensen. Charles Leclerc viel uit en moest al twee componenten aan zijn PU wisselen en moet dat voor de race in Saoedi-Arabië opnieuw doen. Hiervoor ontvangt de Monegask tien plekken gridstraf voor de race op zondag: “We hebben de oorzaak gevonden van het probleem dat Charles stopte…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head