FIA-president Ben Sulayem prijst Aston Martin, maar sneert onhandig naar Ferrari: “Ze winnen ook niet”

Het team van Aston Martin kende een lastig seizoen in de Formule 1. Na een ronduit belabberde eerste seizoenshelft krabbelde het Britse team enigszins uit een donker gat en kwamen de resultaten geleidelijk aan naar hen toe. Teameigenaar Lawrence Stroll heeft grote doelen voor ogen en veegt deze dan ook niet onder het tapijt. Mohammed Ben Sulayem, de president van de FIA, is onder de indruk van de passie en ziet Aston Martin in de toekomst meestrijden om de prijzen in de koningsklasse. In zijn poging het team van Aston Martin moed in te praten, haalt de president flink uit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head