FIA-president Ben Sulayem verwelkomt Andretti-Cadillac, kijkt nu naar verdere mogelijkheden

Andretti en Cadillac schudde de Formule 1-wereld deze week flink op toen ze in een gezamenlijke verklaring naar buiten brachten dat ze samen de Formule 1 willen betreden. Waar de Formule 1 terughoudend reageerde in FIA-President Mohammed Ben Sulayem erg enthousiast over het plan van de twee Amerikaanse grootmachten. Eerder deze week liet de Emirati al weten dat hij aan zijn werknemers bij de FIA had gevraagd om een ‘Expression of Interest’-proces op poten te zetten. Dit houdt in dat teams zich kunnen aanmelden bij de FIA om zodoende mogelijkerwijs toe te treden tot de koningsklasse van de autosport. Andretti…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head