FIA-President Mohammed Ben Sulayem: “De Formule 1 heeft de capaciteit voor twaalf teams”

De discussie over toelating tot de F1-grid van Andretti heeft geleid tot een duidelijke uitspraak van FIA-President Mohammed Ben Sulayem. Hij gelooft dat de Formule 1 de capaciteit heeft om twaalf teams op de grid te huisvesten, in de nasleep van Andretti-Cadillac"s aankondiging van hun plannen om aan de F1-deel te gaan nemen. Eerder in januari kondigde de FIA-president zijn plannen aan om het proces te starten om nieuwe teams te kwalificeren voor deelname aan de F1, wat al snel werd gevolgd door een aankondiging van Andretti Global en Cadillac dat ze zullen solliciteren om het 11e team op de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head