FIA-president over straffen Red Bull en Aston Martin: “Zorgden er voor dat niets verborgen was”

Red Bull en Aston Martin overtraden vorig jaar het budgetplafond. Volgens FIA-president Mohammed Ben Sulayem heeft zijn organisatie duidelijk gemaakt dat zaken onder het budgetplafond niet verborgen gehouden kunnen worden. De president waarschuwt dat het de verantwoordelijkheid van de FIA is om toezicht te houden en te bewaken dat er geen overschrijdingen plaatsvinden. “Ik was erg duidelijk over wat er bij Red Bull en Aston Martin gebeurde”, aldus Ben Sulayem tegenover het Engelse Express. “We zorgden er voor dat niets verborgen was en we deden alles erg transparant. We onderzochten het team, deden de check-up, gingen door het hele proces…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head