FOEI: Jean Alesi in de problemen na heftig vuurwerk incident

Voormalig Ferrari-coureur Jean Alesi is afgelopen donderdag vrij gesproken door de Franse rechtbank na een uit de hand gelopen vuurwerk ‘grap’ bij het huis van zijn schoonbroer. Het incident vond plaats in december 2021. De 58-jarige Alesi en zoon Guiliano werden beide vrijgesproken van wangedrag door de Magistrates Court van Nimes in Frankrijk vanwege het incident van eind 2021 waar het raam van de zwager van Alesi werd opgeblazen. Het Franse persbureau meldt het volgende: Alesi werd vrijgesproken van "het beschadigen van eigendommen van anderen op een voor mensen gevaarlijk middel, gepleegd in het kader van een familieconflict.” De Fransman,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head