Fordzilla P1 Racer geeft gamers andere manier om zichzelf erin te zien

De nieuwste evolutie van de #teamfordzillap1raceauto toont een nieuwe, eenmalige lak die is ontworpen om de gamers te weerspiegelen die een rol speelden bij de creatie ervan, evenals de ethos van de #teamfordzilla P1; grenzen blijven verleggen. De nieuwe look wordt onthuld op een evenement in #alkmaar, georganiseerd door #fordnetherlands en esports hosts Racesquare, waar gamers niet alleen zichzelf in de reflecterende verf kunnen zien, maar ook de kans krijgen om plaats te nemen in de raceauto op ware grootte, die ook dienst doet als spelsimulator en volwaardig livestreaming platform. Het team achter de nieuwste look maakte gebruik van een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head