Formule 1-coureurs zijn net mensen: “Wat mij het meeste frustreert aan Lando?”

Formule 1-coureurs lijken voor mensen van buitenaf die hardwerkende, gedisciplineerde atleten, die zich stipt aan hun dieet houden en er alles aan doen om in conditie te blijven. Toch lijken ook deze snelle jongens net mensen. Wat is bijvoorbeeld het grootste punt waaraan McLaren-directeur Zak Brown zich irriteert bij zijn pupil Lando Norris? “Wat mij het meeste frustreert aan Lando?”, vangt de Amerikaan tegenover GQ Magazine aan. “Dat hij meer dan eens vijf minuten te laat is. Als het de bedoeling is dat we om 8.00 vergaderen, wordt het 8.07. Dat is het mooie aan hem, hij is erg eerlijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head