Formule 1-organisatie reageert terughoudend op Andretti en Cadillac-inschrijving

Gisteren maakten Andretti en Cadillac samen wereldkundig dat ze van plan zijn om de Formule 1 gezamenlijk te betreden. Ze willen de koningsklasse van de autosport als een compleet nieuw team aanvliegen, de FIA meldde eerder al dat er een proces zou worden gestart om te kijken hoe nieuwe teams gemakkelijker zouden kunnen toetreden tot de sport. De Formule 1 reageerde niet ontzettend enthousiast op het nieuws van Andretti en Cadillac. Dat Andretti de Formule 1 al tijden probeert te betreden is geen geheim. Voor het nieuws over Audi probeerde Andretti het team van Sauber over te nemen. Zelfs toen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head