Formule 1: Portimão staat klaar om Sochi te vervangen

Het Portugese circuit in Portimão is een van de mogelijke vervangers voor de Russische GP. Circuitdirecteur Paulo Pinheiro vertelt in een gesprek met het Portugese CM Jornal dat ze in gesprek zijn met de Formule 1 om mogelijk het plekje over te nemen. Aan het definitieve besluit hangen nog wel wat haken en ogen. Afgelopen week zette de Formule 1 een streep door de Russische Grand Prix die stond gepland in het weekend van 25 september. De Formule 1 nam deze beslissing naar aanleiding van de Russische inval in Oekraïne. Circuitdirecteur van het Autódromo Internacional do Algarve in Portimão, Paulo…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head