Formule 1 wil zes sprintkwalificaties, teams niet! Komt er een compromis?

De Formule 1 wil het wel, de teams willen het niet. De Formule 1 wil graag komend seizoen zes sprintkwalificaties organiseren, de teams willen dat absoluut niet. Komt de Formule 1-organisatie komt met een compromis? Vorig seizoen zagen we voor het eerst het fenomeen sprintkwalificatie’ in de Formule 1, een 100 kilometer lange race op zaterdagmiddag die de startgrid voor de race op zondag bepaalt. Tijdens drie raceweekenden werden er sprintkwalificaties gehouden, Silverstone, Monza en Sao Paolo. De Formule 1 was van plan om dit aantal op te schroeven naar zes, Bahrein zou daarvoor een gewillige kandidaat zijn. Drie teams…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head