FOTO: Mercedes deelt eerste beelden van nieuwe W14 van Lewis Hamilton en George Russell

Het team van Mercedes presenteert als één van de laatste teams hun nieuwe strijdwapen in aanloop naar het 2023 seizoen. Op 15 februari trekken Lewis Hamilton en George Russell namelijk het doek af van de W14, maar het team uit Brackley geeft nu een wat weg van de auto. Mercedes kende afgelopen seizoen een zwaar jaar. Lewis Hamilton slaagde er voor het eerst niet in om een Grand Prix te winnen, George Russell deed dit wel. Toch bleven de successen waar het team zo gewend aan waren geraakt uit. Met de W14 hoopt Mercedes de aansluiting weer te vinden naar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head